Competență Inhouse
Totul la un loc

Rezultă astfel o soluție gata ambalată și personalizată din partea ODU, la care tot procesul, de la solicitare până la avizul de expediere, se desfășoară dintr-o singură sursă:

Serviciu clienți și suport tehnic
Kundenservice_850px-min.jpg

Serviciu clienți și suport tehnic

Ca un prim pas, angajații noștri din serviciul extern și intern se familiarizează cu modul dvs. de utilizare și, astfel, ajung să vă cunoască și să vă înțeleagă exact cerințele dvs. față de produs. Acest lucru funcționează cel mai bine printr-o discuție personală. Ne bazăm pe un portofoliu de 90.000 de produse diferite – și dezvoltăm, împreună cu dvs., produsul cu numărul 90.001.

În armonizare intensivă cu procesul de fabricație și asigurarea calității, dezvoltăm cerințele tehnice și economice. Proiectăm caietul de sarcini împreună cu clientul.

Dezvoltare
Entwicklung_850px-min.jpg

Dezvoltare

Prin centrele de dezvoltare din Germania, SUA și China, vă stăm la dispoziție în toată lumea. În același timp, avantajoasă nu este numai competența îndelungată în dezvoltarea produselor a companiei ODU, ci și faptul că aceasta este interconectabilă cu noi cunoștințe din cercetarea proprie. Astfel, produsele dvs. sunt nu numai personalizate, ci și mereu la cel mai nou stadiu al tehnicii.

Construcție
Konstruktion_850px-min.jpg

Construcție

Cei aproximativ 100 de specialiști ai noștri în construcție vă explică fezabilitatea tehnică. În același timp, ne orientăm spre cel mai nou standard economic și facem bucuros încă un pas înainte. Încă din momentul armonizării și dezvoltării interne utilizăm programe de simulare, pentru a putea finisa și testa un prototip. Acest lucru, desigur, cât mai rapid posibil.

Finisarea produselor
Fertigung_850px-min.jpg

Finisarea produselor

După dezvoltarea cu succes, produsul ajunge la finisare, care a fost proiectată în comun cu clientul de la început. Dacă sunt necesare unelte noi, acestea pot fi proiectate direct de ODU și confecționate în propriul atelier – cu precizie. În același timp, ODU atinge un procentaj de finisare de 80%.

Soluția dvs. de proiect parcurge, în mod succesiv, diferite etape de producție:

 • Secția de injecție: Aici, iau naștere corpurile termoizolante și multe carcase ale conectorilor
 • Secția de strungărie: La 152 de strunguri automate, se produc contacte pentru cele mai diverse materiale
 • Secția de ștanțare: aici se produc anual până la 150 milioane de contacte ștanțate.
 • Secția de galvanizare: Pe contactele strunjite sau ștanțate se aplică aici un strat protector, în funcție de cerința individuală pentru produsul finit. Aplicăm un strat protector și pe carcase, în secția noastră de galvanizare.
 • Secția de montaj: La mașini complet automate, până la montare manuală, se reasamblează aici toate piesele componente finisate anterior, iar produsul ia naștere.
 • Confecționarea cablurilor: Oferim o soluție completă dintr-o singură sursă.
Centru de testare tehnologie
TTC_850px-min.jpg

Centru de testare tehnologie

În laboratorul propriu, efectuăm verificări și testări interne din 2014, în centrul de testare tehnologie, pe scurt, T²C.

Între acestea, se numără, de exemplu:

 • Testări pentru autoclavabilitate
 • Testări de mediu pentru „mediu aspru”, cum ar fi apă sărată, căldură și frig extrem.
 • Verificări ale etanșeității
 • Simularea vibrațiilor
 • Prin dezvoltare simultană și o simulare prognozată cu acuratețe, obținem pentru dvs. o soluție rapidă și, cu aceasta, economică.

Dacă toate testele sunt trecute cu succes, produsul este expediat clientului și pus în funcțiune la fața locului.