Știri

PRINCIPIUL FLEXIBILITĂȚI DE SUCCES

Mühldorf am Inn,

Modelul ,ODU-MAC® este utilizat în momentul în care există cerințe speciale legate de conectori. Acest lucru poate fi, de exemplu, o interfață modulară ce necesită un grad înalt de etanșeitate, precum și un spațiu mai restrâns de blocare. Pentru a putea oferi întotdeauna soluția adecvată de interfață, dispunem de o gamă extrem de largă de carcase, printre alte articole. Noua noastră broșură cu privire la carcase oferă o prezentare generală ideală a acestora.

Sistemul nostru de fixare cu eliberare rapidă reprezintă elementul principal- blocarea unică a axului oferă un design ergonomic, compact, destinat unui nivel ridicat de precizie, dovedit de-a lungul timpului pe piață în cele mai variate domenii de aplicare. În plus, este identificată carcasa ,,ODU-MAC ZERO” cu sistemul de blocare Snap-In specific (câștigătoare a Premiului German pentru Design 2018). Acest model oferă modularitate în dimensiuni compacte, în cazul în care este necesar un grad înalt de fiabilitate. Gama noastră largă de cadre pentru conectare are o importanță din ce în ce mai mare în domeniul automatizării. În acest scop, am dezvoltat recent o carcasă de protecție pentru zona de finalizare. În plus, ODU și-a extins recent gama sa de carcase de plastic cu o altă opțiune de blocare: blocarea transversală eficientă.

Astfel, ODU dispune de patru soluții diferite de blocare pe stoc, lucru ce ne permite să onorăm în mod rapid toate solicitările. Cel mai ridicat nivel de fiabilitate, cea mai bună flexibilitate și un grad înalt de inovație- găsiți inspirația în gama noastră aproape nelimitată de carcase la

LINK CĂTRE PRODUSELE ODU-MAC