Știri

Rapid și sigur

Mühldorf am Inn,

Timp de tur, design constructiv, costuri: acestea sunt numai câteva criterii de evaluare pentru noul autovehicul de curse al NTNU Trondheim. Universitatea norvegiană are propria echipă de curse, Revolve NTNU, care participă la cel mai mare concurs de ingineri de pe plan mondial în acest domeniu: Formula Student. Cerința este aceea de a construi un autovehicul de curse într-un an – de la zero

Tommy Nyman, Sales Manager ODU Scandinavia: „Revolve ne-a contactat în Aprilie 2017. Acesta a auzit de ODU de la un client norvegian de-al nostru, care ne-a recomandat produsele. Revolve a întrebat dacă dorim să participăm în 2018 cu câțiva conectori pentru transmiterea semnalelor. Am selectat cu plăcere câțiva conectori și ne-am decis să echipăm actuala echipă Revolve pentru autovehiculul anului 2019 cu toți conectorii pentru transmiterea datelor.”
ODU se bucură că poate sprijini echipa NTNU Revolve și că poate echipa autovehiculul de curse cu conectori ODU. Prezentarea autovehiculului va urma în curând.
Suntem nerăbdători să vedem ce au creat cei 67 de membrii ai echipei și vă vom ține la curent.