Știri

Produse noi în catalogul MEDI-SNAP® de la ODU

Mühldorf am Inn,

Catalogul MEDI-SNAP® de la ODU a fost completat cu produse noi:

ODU își prezintă portofoliul său divers și extins de produse al seriei ODU MEDI-SNAP® în actualizarea catalogului. Noul capitol privind subiectul conectorului Break-Away indică flexibilitate înaltă, diversitate a variantelor și capacitatea de configurare a acestei serii. În afară de soluțiile standard și cele de sistem injectate și de o versiune unghiulară, conectorul Break-Away ODU MEDI-SNAP® oferă acum, de asemenea, o soluție cu capac dreaptă, care este rapidă și simplă în montare și confecționare, precum și facilitează cele mai variate diametre ale cablurilor.

În afară de noul capitol, au fost completate, printre altele, capacele de protecție în scop de transport flexibile, nou disponibile, din cauciuc moale, care trebuie să protejeze conectorii împotriva deteriorărilor și particulelor străine din exterior.

Protecție suplimentară împotriva confuziilor este oferită de noua codificare prin culoare a carcasei conectorului în portocaliu, care se potrivește în mod deosebit la utilizarea în aplicațiile cu voltaj înalt din domeniul Automotive Testing.

Descoperiți noul catalog în Secțiunea descărcări sau contactați experții noștri la: medi-snap@odu.de.