Știri

ODU-MAC®ZERO câștigă Premiul de Design German Ediția 2018

Mühldorf am Inn,

ODU-MAC® ZERO a impresionat juriul Consiliului German de Design și a câștigat distincția internațională, Premiul de Design German Ediția 2018.

Noul conector modular hibrid a depășit concurența la categoria dedicată proiectării de produse, fiind astfel desemnat câștigător. Premiul de Design German onorează produsele și proiectele inovatoare, pe producătorii și designerii acestora, care devin astfel pionieri în lumea designului german și internațional. Compania ODU este cu adevărat încântată că a obținut această valoroasă distincție.

 

ODU-MAC® ZERO – un conector multifuncțional modular

ODU-MAC® ZERO reprezintă o noutate în grupul de produse ODU-MAC® de conectori hibrizi. Poate fi utilizat în aplicații industriale, de testare și măsurare iar, datorită caracteristicii sale non-magnetice, chiar și în domeniul tehnologiei medicale. În ceea ce privește proprietățile funcționale, ODU-MAC® ZERO prezintă un design ergonomic ușor, o densitate de ambalare mare, o varietate de opțiuni de codificare și o tehnologie de blocare inovatoare. Este considerat cu adevărat un produs inovator pe piața conectorilor - nu în ultimul rând datorită designului compact al carcasei – câștigând deja mulți utilizatori.

Pentru mai multe informații despre produs, accesați https: //www.odu connectors.com/products-solutions/modular-connectors/odu-mac-white-line/