Știri

Extinderea gamei de produse ODU-MAC® Silver-Line și White-Line cu un nou modul de fluide cu un 1 pol

Mühldorf am Inn,

ODU, un dezvoltator și producător lider pe plan mondial de soluții de conectori de înaltă performanță și confecționări de cabluri prezintă un nou model de conector modular de fluide pentru seria optimizată de conectori dreptunghiulari ODU-MAC® Silver-Line și ODU-MAC® White-Line.

ODU-MAC® Silver-Line este un conector de andocare automat și eficient cu protecție optimă împotriva defectării. ODU-MAC® White-Line este un conector manual multifuncțional, ideal pentru aplicații, la care este solicitată o interfață compactă. 

Noul model blocabil pe ambele părți extinde soluțiile de sistem pentru cerințele specifice ale pieței în domeniile tehnică medicală, automatizare industrială, precum și tehnica de măsurare și verificare. Modulul a fost conceput pentru o presiune de funcționare de 25 bari în caz de scădere redusă a presiunii. Oferă o posibilitate de conexiune G1/4 pentru diametrul exterior al furtunului de 6 – 12 mm și se pretează pentru transferul aerului, apei și altor fluide, cum ar fi, de exemplu, fluide de răcire.

În afară de modulele multifuncționale testate deja în practică pentru semnal, putere, voltaj mare, cabluri coaxiale, aer comprimat, transferuri de date și conductori de fibră optică, acest model de conector modular de fluide are, de asemenea, o durată de viață de 100.000 de cicluri de mufare.

Prezentarea pe scurt a caracteristicilor:

  • Conexiunea pentru conectorii filetați G1/4 push-in în varianta de execuție dreaptă și unghiulară
  • Adecvați pentru diametre exterioare ale furtunurilor de 6 – 12 mm
  • Ocupă spațiu redus cu doar 9 unități
  • Manșonul de introducere și cuplajul sunt demontabile
  • Presiunea maximă de funcționare -0,95 până la 25 bari
  • Compatibile cu carcasele blocării axului selectate

Varietatea modulară a liniilor de produse ODU-MAC® facilitează combinația individuală a diferitelor tipuri de transfer în cadrul unei interfețe hibride.  Fie că este vorba de semnale, putere, voltaj înalt, tensiune înaltă, cabluri coaxiale, medii de lucru precum aer sau fluide, transferuri de date sau conductori de fibră optică – puteți selecta toate variantele de transfer și le puteți integra în soluția dvs. individuală de conector pentru andocare automată sau mufare manuală.
Se adaptează în mod flexibil cerințelor dvs. ODU-MAC®. Selectați varianta adecvată din trei domenii de produse. Informații suplimentare găsiți la: https://www.odu-romania.ro/produse-solutii/conectori-modulari/