Știri

ODU-MAC® RAPID.

Mühldorf am Inn,

De două ori mai rapid datorită principiului carcasă din două jumătăți

După multe adăugări noi la gama de carcase ODU-MAC® în anul 2017, ODU prezintă o nouă inovație în acest an: ODU-MAC® RAPID este cel mai recent model inovativ de carcase al companiei, care oferă numeroase detalii inteligente.

ODU și-a îmbunătățit modelul de succes ODU-MAC® cu o serie de caracteristici noi. Conectorul hibrid modular ODU-MAC® poate transmite semnale, energie, curent înalt, tensiune înaltă, coaxial, medii precum aer și fluide, de asemenea și date sau unde de lumină într-o singură interfață.

Sistemul ODU-MAC® RAPID se caracterizează prin asamblarea și întreținerea extrem de ușoară

Modelul nou de carcasă asigură asamblarea ușoară pentru utilizatorilor săi. Datorită principiului carcasă din două jumătăți, se realizează o economie de timp de 50% în timpul asamblării, întreținerii și, de asemenea, în timpul oricăror ajustări ulterioare.                       

Modelul simplu al carcasei înseamnă că poate fi asamblat și ambalat cu puțin efort. Plăcile optice pot fi folosite pentru a lega toroane individuale. Ieșirea de cablu poate fi adaptată individual la respectivele pachete de cabluri și furtunuri printr-o tăiere simplă cu un cuțit - nu sunt necesare unelte speciale. Noua carcasă respectă și clasa de protecție IP4X. 

Această carcasă inovatoare depășește cu succes provocările, cum ar fi densitatea mare de contact, montajul opțional încastrat al recipientului, precum și versatilitatea extremă pentru a face față schimbărilor bruște ale cerințelor utilizatorilor. Capacele speciale de protecție pentru ambele părți ale carcasei completează noua linie.

ODU-MAC® RAPID dispune de o carcasă din plastic din două piese, disponibilă la dimensiunea 4 și cu sistemul de blocare a axului demonstrat de ODU, atât pentru Linia Albă, cât și pentru Linia Albastră. Blocarea axului este concepută pentru cel puțin 30.000 de cicluri de blocare, iar acest număr poate fi ușor crescut prin simpla înlocuire a șurubului axului. Aflați mai multe la https://www.odu-connectors.com/products-solutions/modular-connectors/