Știri

ODU-MAC® PUSH-LOCK – conectorul hibrid manevrabil, pentru mai mult de 5.000 de cicluri de mufare

Mühldorf am Inn,

De curând, compania a prezentat o noutate din cadrul familiei de produse ODU-MAC® Blue-Line, ODU-MAC® PUSH-LOCK

Conectorul hibrid compact este ușor de utilizat, oferă multă flexibilitate într-o formă constructivă mică și atinge mai mult de 5.000 de cicluri de mufare. Dimensiunea constructivă joacă un rol important îndeosebi având în vedere tendința puternică a miniaturizării. ODU-MAC® PUSH-LOCK poate fi echipat cu diverse inserții de modul și îndeplinește gradul de protecție IP67. Ieșirea cablului M25 mare proporțional este un bonus binevenit.

Combinația dintre sistemul de blocare tip Push-Pull și structura modulară este caracteristica specială a conectorului hibrid inovator. Sistemul de blocare tip Push-Pull este simplu, fiabil și ocupă spațiu redus. Astfel, mai mulți conectori pot fi montați cu ușurință succesiv. Pe baza acestui tip de blocare și forțe reduse de mufare și tragere, conectorul se poate opera în mod intuitiv cu o mână.

ODU-MAC® Blue-Line

În principiu, produsele ODU-MAC® Blue-Line se caracterizează prin operare manuală și modularitate, o soluție economică, care convinge prin manipularea facilă.

De asemenea, punerea în funcțiune este ușoară, deoarece modulele se fixează prin prinderea cu clipsuri în cadru. Un alt avantaj al ODU-MAC® Blue-Line este schimbarea contactelor de pe partea conectorului. Este posibilă o demontare facilă a contactelor de tip crimp-clip chiar și în stare confecționată.

Combinare multiplă

Modulele se pot combina multiplu: semnale, putere, semnale de înaltă frecvență (cabluri coaxiale), aer comprimat, fluide și transferuri de date. Cu până la șapte unități se pot realiza interfețe de mufare individuale în cazul unei densități maxime a ambalajului – iar acest lucru se poate face chiar de la 1 bucată.

Domenii de utilizare pentru ODU-MAC® PUSH-LOCK

Datorită manipulării facile și a caracterului său compact, ODU-MAC® PUSH-LOCK se poate utiliza în cadrul tehnicii de măsurare și verificare, de exemplu în sistemele de tip rack, tehnica medicală, construcția de mașini și instalații, însă și în alte cazuri speciale de aplicație, cum ar fi industria evenimentelor sau centrele de calcul. Utilizatorii profită de manipularea facilă, care înlesnește activitatea de lucru zilnică. De exemplu, pentru tehnica medicală, operarea cu o singură mână este un avantaj important.

La cerere, ODU-MAC® PUSH-LOCK este disponibil și în culoarea albă. Există până la șase posibilități mecanice de codificare, care evită o mufare greșită. Cele peste 5.000 de cicluri de mufare vorbesc, de asemenea, despre durabilitatea conectorului ODU-MAC® PUSH-LOCK.

Montare simplă

Fără niciun orificiu găurit, componenta dispozitivului se fixează cu partea inferioară prin intermediul unui sistem al tehnicii de prindere în peretele de montare. Atât componenta dispozitivului, cât și conectorul se pot curăța foarte bine, deoarece nu există șuruburi care să împiedice acest lucru. ODU-MAC® PUSH-LOCK este un produs ușor de utilizat.

Pentru informații suplimentare, contactați echipa noastră de vânzări la sales@odu.de sau aflați mai multe aici.