Știri

ODU-MAC® PUSH-LOCK: capac de protecție și confecționarea cablurilor disponibile

Mühldorf am Inn,

ODU-MAC® PUSH-LOCK ușor manevrabil asigură legături fiabile datorită sistemului de blocare tip Push-Pull simplu. În plus, acesta convinge prin capacitatea sa înaltă de adaptare. Dintr-o varietate de module selectați echiparea individuală a conectorului compact. Astfel, este posibilă o combinație de semnale, putere, semnale de înaltă frecvență (cabluri coaxiale), aer comprimat, fluide și transferuri de date. În stare mufată, acesta îndeplinește gradul de protecție IP67.

Noi în sortiment sunt capacele de protecție, atât pentru partea conectorului, cât și pentru partea aparatului. Astfel, ODU-MAC® PUSH-LOCK este protejat și în stare nemufată în mod optim împotriva influențelor nedorite, precum praful sau murdăria.
Conectorul modular hibrid și manevrabil este disponibil ca soluție de sistem, inclusiv confecționarea cablurilor. Avantajul dumneavoastră: primiți totul dintr-o singură sursă și de la un partener de contact.
Aflați mai multe aici despre posibilitățile ODU-MAC® Blue-Line sau contactați echipa noastră de vânzări la Blue-Line@odu.de.