Știri

ODU-MAC® Blue-Line premiat ca produsul anului

Mühldorf am Inn,

Mühldorf a. Inn/München. Cu ocazia celui de al 21-lea sondaj în rândul cititorilor revistei de specialitate „Elektronik” (Electronica) ODU-MAC® Blue-Line (Modular Attachable Connector) a fost premiat la categoria Electromecanică, ocupând locul al doilea, fiind desemnat produsul anului 2019. Au fost distinse componentele electromecanice, fără de care dispozitivele electronice nu ar funcționa. Markus Rochau, Manager de Produs pentru conectorii dreptunghiulari, a primit ieri premiul la categoria Electromecanică în cadrul festiv:

Le mulțumim clienților noștri pentru încrederea în produsul nostru și ne bucurăm enorm că am primit această distincție. Aceasta este un semn de apreciere a activității echipei noastre și reprezintă în același timp un imbold pentru dezvoltările și inovațiile viitoare.“
Soluție de conector orientată spre necesitățile pieței, în cel mai mic spațiu disponibil

Sistemul individual de conector ODU-MAC® Blue-Line pune accentul pe cea mai simplă manipulare atât în ceea ce privește montarea, cât și operarea de către utilizatorul final. Un avantaj practic al ODU-MAC® Blue-Line este codificarea specială, care asigură o inserare corectă a modulelor în cadru. În plus, există posibilitatea de a schimba contactele de pe partea conectorului, ceea ce permite o montare, respectiv o demontare simplă. Prin intermediul tehnologiei cu ax ODU unice, carcasa se poate deschide și închide în mod ergonomic de către utilizator. În funcție de necesar, este posibilă combinarea modulelor din domeniile semnale, putere, voltaj înalt, tensiune înaltă, cabluri coaxiale, medii de lucru, precum aer sau fluide, transferuri de date sau conductori de fibră optică. În prezent, este vorba de ODU-MAC® Blue-Line cu până la 740 contacte și cel puțin 10.000 de cicluri de mufare în jurul celui mai compact conector hibrid de pe piață. Decoperiți mai multe la https://www.odu-romania.ro/produse-solutii/conectori-modulari/odu-mac-blue-line/

Soluțiile de conectori ale ODU-MAC® Blue-Line se utilizează, de exemplu, în tehnică medicală ca interfață între aparatul de radiologie și căruciorul pentru monitor sau ca și conexiune între laserul dermatologic și aplicatoarele individuale. Însă și în domeniul de măsurare și verificare și în cel de construcții de mașini se găsesc numeroase domenii de aplicație.

În decursul unei selectări preliminare, redacția revistei de specialitate „Eletronik” (Electronica) și a portalului online aferent „elektronik.de” nominalizează 111 produse diferite. Produsele nominalizate provin din domeniile automotive, automatizare, elemente de construcție active, elemente de construcție pasive, electromecanică, Embedded Design, software de dezvoltare, tehnica de măsurare, optoelectronică, senzori și alimentare cu energie electrică. Apoi, în urma sondajului organizat în rândul cititorilor, se va decide în final care produs va urca pe podium.

Markus Rochau, Manager de Produs ODU-MAC Blue-Line și Dominik Weichselgartner, Constructor