Știri

ODU-MAC Silver-Line cu cadre noi M+/P+ de andocare pentru transmisia optionala PE

Mühldorf am Inn,

Mühldorf am Inn. ODU-MAC Silver-Line isi extinde portofoliul cu doua noi cadre de andocare. Bine-cunoscutul cadru M va devein noul cadru M+, iar cadrul P va devein P+. Ambele cadre noi vor permite utilizatorilor sa efectueze in mod optional transmisii PE prin cadru. Semnul “+” din denumirea produsului reprezinta aceasta noua caracteristica.

ODU-MAC Silver-Line pentru andocare automata se caracterizeaza printr-un numar deosebit de mare de cicluri de mufare, cu mult peste 10000. O interfata hibrida, robusta si rezistenta la vibratii, special conceputa pentru aplicatii industrial, aceasta ofera optiunea transmisiei fiabile de semnale, putere, current mare, tensiune inalta, coax si media, inclusiv aer si fluide, rate de date si unde luminoase.

O solutie de andocare sigura poate fi selectata dintre cele sase modele de cadre de andocare, pentru a asigura o potrivire perfecta cu aplicatia respective. Modelele M+ si P+ de cadre de andocare sunt nou adaugate in portofoliu.

Caracteristici suplimentare: O caracteristica standard in cadrele noi ODU-MAC Silver-Line este faptul ca sunt proiectate pentru transmisia optionala PE. Kitul de impamantare respective trebuie comandat si montat separat, pentru a permite conectarea la sol. Toleranta de +/-2.5 mm ramane nestirbita si numarul minim de 100000 de cicluri de mufare se pastreaza. Rezistenta de contact este in conformitate cu normele si se situeaza in jurul valorii de <0.1 Ohm. Kitul de impamantare M+ ofera o sectiune transversala maxima de 4 mm² si kitul P+ ofera chiar 10mm².