Știri

ODU investeste in site-ul din Mühldorf

Mühldorf am Inn,

Chiar inainte de sarbatorile de pasti au fost finalizate lucrarile la parcarea companiei ODU, asigurand un plus de 130 de parcari pentru staff-ul ODU.

Lucrarile preliminare la proiectul Pregelstraße au inceput spre finalul anului trecut, cand a fost necesara pregatirea a aprox 9200 metri patrati de teren.

Serviciul de planificare publica si controlul cladirilor a fost implicat in planificarea si implementarea acestui proiect. “Efortul comun a fost unul exemplar”, sustine Robert Klemisch, Chief Operations Officer la ODU. “Cu aceasta parcare noua am castigat accesul la transportul in comun regional. Statia de autobus din fata intrarii este astfel atat de generoasa incat si cele mai mari autobuze pot intoarce cu usurinta.” Suprafata totala acopera undeva la 7500 de metri patrati. In jurul parcarii se vor adauga zone de verdeata in decursul acestui an.

Motivul care a stat la baza constructiei acestei noi parcari este unul important. Initial, membrii staff-ului puteau folosi doar zonele de parcare din interiorul firmei. Partea de nord-est a acestei zone se va transforma intr-o noua zona de asamblare, constructie care a fost deja inceputa. Noua hala de asamblare, care acopera o suprafata de 1500 metri patrati, se doreste a fi terminate la sfarsitul lunii septembrie 2017, odata cu celebrarea a 75 de ani de existenta a companiei. In fiecare an ODU investeste 10% din cifra de afaceri in dezvoltarea diferitelor site-uri de productie. Proiectul parcarii din Mühldorf a costat circa 500000 euro. Alte doua milioane de euro vor fi investite in noua hala de productie. Comenzile clientilor nu inceteaza sa apara, iar aceste investitii nu fac decat sa intareasca pozitia ODU ca specialist in tehnologia conectorilor electrici si sa permita o crestere continua si pe termen lung.