Știri

ODU concentrat pe viitor, clientul în prim-plan

Mühldorf am Inn,

20 mil. Euro a pregătit compania din Mühldorf pentru extinderea sediului principal în 2019. În prezent se extind deja depozitul de paleți și departamentul pentru acoperirea suprafețelor. În noua clădire, la intrarea în fabrică, se va realiza pe viitor verificarea suprafețelor. Spațiul liber rezultat astfel va fi utilizat de ODU pentru o nouă instalație galvanică cu bandă foarte modernă și își mărește astfel în mod semnificativ capacitățile sale.

Și în ceea ce privește departamentul de formare profesională acesta va fi dotat cu un nou centru modern de formare profesională. Spații pentru formare profesională, spații pentru școlarizare și conferințe pe o suprafață, care este de cinci ori mai mare decât cea din prezent. Practicanții se pot dezvolta pe plan profesional, pot învăța și pot fi creativi îndepând cu luna aprilie. „Vom continua de unde am rămas anul trecut – continuăm să ne extindem capacitățile“, confirmă Director General Dr.-Ing. Kurt Woelfl.

Situația comenzii este îmbucurătoare. ODU activează pe mai multe piețe, îndeosebi în tehnică medicală, tehnică de măsurare și verificare, și în sectorul securității și militar. Printre piețele aflate în dezvoltare se numără, de asemenea, electromobilitatea, industria auto și electronica industrială. „Vorbim limba clienților noștri, căutăm căile scurte și suntem prezenți pe plan local în întreaga lume“, declară Directorul General Denis Giba. ODU pune accentul pe viitor și pe proiectele clienților săi.

În ultimul an, ODU a putut să își crească cifra de afaceri din anul precedent cu peste 15% la 200 mil. €. La nivel mondial activează 2.300 de angajați pentru ODU, iar 1200 dintre aceștia se află la sediul principal din Mühldorf.

„Iar dacă dezvoltarea va continua să înregistreze tendințe pozitive și în următoarele luni, vom investi mai mult“, se bucură Dr. Woelfl. Celor 41 de practicanți care ni s-au alăturat în septembrie li se vor adăuga probabil alți 54 de noi practicanți în acest an.