Știri

ODU AMC® HIGH-DENSITY CU CAT-6A PERFORMANCE

Mühldorf am Inn,

Transfer al datelor de înaltă performanță în cel mai mic spațiu

Piețele de tehnologie se supun unei creșteri ascendente în permanență a datelor. Se pune accentul îndeosebi pe un transfer rapid și sigur al datelor. Soluțiile standard uzuale nu sunt adesea suficiente, deoarece cerințele tehnice în ceea ce privește soluțiile de conectori robuste și cu economie de spațiu din aceste aplicații sunt în continuă creștere.

Cu noile inserții Ethernet de 10GBit/s pentru seria de conectori ODU AMC® High-Density, ODU oferă soluția ideală pentru aceste cerințe. Inserțiile pentru seria de conectori rotunzi, în miniatură, robuști asigură transferul de înaltă performanță al datelor și îndeplinesc, în plus, standardele MIL uzuale.

Pe lângă aplicația în tehnica militară și de siguranță, ODU oferă conexiuni calitative de primă clasă, precum, seria ODU AMC® High-Density, inclusiv confecționarea cablurilor, injectarea pentru aplicațiile standard și specifice clientului sau confecționări Flex-Layer, pentru toate piețele și aplicațiile cu cerințe pretențioase. ODU instalează tehnologia contactelor testată în practică în soluții de sistem de înaltă calitate, fiabile și personalizate pentru client.

Avantajele dvs. dintr-o privire:

  • CAT-6A transferul datelor cu până la 10 Gbit/s*
  • Adecvat pentru cabluri cu max. AWG 24
  • Densitate IP68, 20 m (120 min.)
  • Flexiblitate: piesele instalate ale aparatului se pot mufa cu două tipuri de blocare diferite: Break-Away sau cu blocare cu șurub suplimentară. În funcție de fiecare caz de aplicație în parte la clientul final pot fi ofertate două posibilități de produs.

Informați-vă despre seriile noastre de produse ODU AMC® pe pagina noastră web sau contactați Echipa noastră de vânzări.

*în funcție de lungimea cablului