Știri

Noua tehnologie: soluții de sisteme injectate cu silicon

Mühldorf am Inn,

Aplicațiile din tehnica medicală trebuie să îndeplinească cerințe deosebit de înalte și sunt adesea expuse influențelor mecanice și chimice mari. Pentru a îndeplini aceste cerințe, ODU a dezvoltat sisteme injectate cu silicon. Tehnologia de înaltă calitate oferă un sistem complet flexibil din conector, cablu cu confecționarea și injectarea adecvate, precum și o inscripționare opțională. Sistemul rezistent rezistă la până 500 de cicluri de autoclavare, de asemenea, permite dezinfectarea prin ștergere, rezistența chimică și biocompatibilitatea. În plus, noile confecționări ale cablurilor de silicon sunt supuse verificării tehnice medicale conform ISO 10993-5. Suprafața unică conferă o senzație plăcută la atingere, care împiedică orice lipire, respectiv efectul Stick-Slip. Sistemul complet este simplu de curățat și corespunde standardelor de igienă absolute. În plus, protejează forma injectării cablului împotriva îndoirii de orice fel, care ar putea provoca deteriorări ale conectorului și cablului.

Tehnologia inovatoare este adecvată pentru diferite serii de produse standard ODU și soluții specifice necesităților clientului. În plus, se utilizează procedurile atât cu silicon lichid, cât și cu silicon solid, și simultan produsele sunt fabricate pentru a fi disponibile la nivel internațional. Designul flexibil și proprietățile excepționale ale suprafeței garantează o conexiune sigură și fiabilă pentru aplicațiile medicale.

Pentru informații suplimentare, contactați echipa noastră de vânzări la cable-assembly@odu.de sau aflați mai multe aici:: https://www.odu-connectors.com/silicone-overmolded-system-solutions/