Știri

Noua soluție 2-IN-1 pentru seria ODU AMC® HIGH-DENSITY – Fiabilitate optimă în condiții ambientale extreme

Mühldorf am Inn,

Special pentru utilizarea în condiții ambientale aspre sunt indispensabile conexiunile fiabile. Cerința privind soluțiile pentru aplicații, care sunt supuse unei solicitări mai mari cauzate de vibrații, a fost folosită de ODU ca o oportunitate pentru extinderea seriei ODU AMC® High-Density cu o soluție suplimentară SCREW-LOCK.

Noua blocare cu șurub se integrează fără cusur în designul existent al conectorului și îl face și mai performant și mai variabil. Soluția flexibilă 2-in-1 combină două tipuri de blocări într-o componentă: blocare cu șurub și break-away. Aceasta oferă posibilitatea unei blocări și deblocări rapide a conexiunii și asigură prin blocarea cu șurub în cazul solicitărilor cauzate de vibrații de fiecare dată când acest lucru este necesar.

Pentru tehnica militară și de siguranță, ODU oferă conexiuni calitative de primă clasă, precum, seria ODU AMC® High-Density, inclusiv confecționarea cablurilor, injectarea pentru aplicațiile standard și specifice clientului, confecționări Flex-Layer, precum și soluții de sistem cuprinzătoare.

Avantajele dvs. dintr-o privire:

  • Soluție 2-IN-1 – o componentă a dispozitivului compatibilă cu ambele tipuri de blocări
  • Transfer al datelor High-Speed – sunt posibile inserții de semnal, de putere și de date în cadrul unui conector
  • SISTEM COMPLET – Confecționarea cablurilor inclusiv injectare, confecționări Flex la componenta dispozitivului

Descărcare catalog