Știri

Mai multă flexibilitate prin intermediul celor trei forme constructive noi ale componentelor pentru ODU MEDI-SNAP®

Mühldorf am Inn,

Nivel maxim de protecție a pacienților – Rentabilitate maximă – Robustețe optimă

Pentru a satisface nevoile tot mai mari de a obține, printre altele, o protecție sporită a pacienților conform IEC 60601-1, pentru a face față presiunii permanente cauzată de creșterea costurilor, precum și cererii unei robusteți cât mai mare posibil, portofoliul ODU MEDI-SNAP® este completat cu trei forme constructive suplimentare ale componentelor.

Directiva privind aparatele electromedicale IEC 60601-1 impune cele mai stricte cerințe în materie de siguranță la contactul cu dispozitivele și componentele acestora, pentru a asigura cea mai mare protecție posibilă pentru pacienți și utilizatori. Datorită distanțelor de izolare în aer și distanțelor de izolare pe suprafață mai mari, sunt îndeplinite cele mai stricte cerințe ale IEC 60601-1 (2 MOPP / 2 MOOP).

Ca urmare a optimizării precise a componentelor și respectării celor mai înalte standarde în materie de calitate, este implementată o soluție ce permite un grad maxim de economie.

În plus, prin îndeplinirea cerințelor standardului IP68, noua variantă a componentei GA reușește să convingă inclusiv în stare deconectată.Datorită dispozitivului suplimentar de etanșare, acest produs oferă un nivel complet de protecție împotriva pătrunderii corpurilor străine sau apei, inclusiv în cele mai dificile condiții ambientale din aplicațiile industriale sau medicale.

Descoperiți acum ODU MEDI-SNAP®
Date tehnice