Știri

Extindere în cadrul conducerii companiei ODU: Dr. Josef Leitner preia conducerea departamentului de vânzări

Mühldorf am Inn,

Începând cu 7 ianuarie, Dr. Josef Leitner (41) îmbogățește conducerea companiei ODU. În calitate de director de vânzări, acesta administrează departamentele de specialitate Finanțe, Personal și IT. Denis Giba răspunde în continuare de achizițiile la nivel global, de marketing și de managementul portofoliului. Dr. Ing. Kurt Woelfl este purtătorul de cuvânt al conducerii companiei și administrează întreg departamentul tehnic.

Dr. Leitner, nativ din Steiermark, Austria, este tehnician instruit și economist. Ultima dată a fost activ în branșa auto, ca director de vânzări în cadrul unei companii importante care produce module de siguranță și airbag-uri. Înainte de aceasta, el a avut mai multe funcții de conducere la nivel global, în companii tehnice, precum și în contabilitate.
„În prezent, ODU a depășit provocările economice și reprezintă un actor global important pe piața internațională a conectorilor. Astfel, și în viitor vom participa la dezvoltarea ODU cu precizie și orientată către scop, lucrând activ la optimizarea structurii organizaționale. Ne bucurăm să le urăm bun venit la bord experților de primă clasă, precum Dr. Leitner cu experiența sa îndelungată”, declară Dr. Woelfl cu privire la consolidarea conducerii companiei.