Știri

Echipa responsabilă cu diversitatea modulară

Mühldorf am Inn,

ODU prezintă inovații în domeniul automatizării industriale - la expoziția SPS IPC Drives 2017, hala 10, standul 330

Mühldorf a. Inn. ODU va prezenta numeroase inovații în cadrul expoziției SPS IPC Drives 2017, eveniment dedicat sistemelor și componentelor din domeniul automatizării electrice, în hala 10, standul 330. De exemplu, seria ODU-MAC® este acum disponibilă cu dimensiunile 2 - 4 cu un dispozitiv testat de blocare a axului, de asemenea în clasa de etanșare IP65.

ODU-MAC® este utilizat pentru conectorii cu cerințe deosebite de etanșare, precum și în cazul în care este necesar mai puțin spațiu pentru blocare. Soluția standard creează cel puțin 30.000 de cicluri de blocare, după care șurubul poate fi ușor schimbat. Acest lucru se realizează cu un singur șurub, economisind timp - fără dezasamblarea completă a conectorului.

Dispozitivul de blocare a axului ODU combină precizia și ergonomia într-un design compact. În comparație cu standardul de pe piață, blocarea și deblocarea se face în cel mai simplu și rapid mod. În plus, ODU își extinde utilitatea cu o altă opțiune de blocare: blocarea eficientă a barei transversale. Carcasele din plastic sunt disponibile în dimensiuni de 1-4, fiecare în clasa de etanșare IP 65.

În plus, ODU asigură conexiuni personalizate și tehnologii de conectare pentru un număr mare de clienți. "Apreciem clienții care ne transmit sarcini stimulative, în special pe acei clienți care lucrează la noi proiecte și solicită experiența și produsele noastre", afirmă Thomas Irl, Director de Vânzări pentru zona Europei.

Nou: dimensiunea 2 pentru modelul ODU MEDI-SNAP®, soluție pentru sistem din plastic.

ODU își extinde, de asemenea, portofoliul în ceea ce privește produsele din plastic MEDI-SNAP® cu un conector nou. Ca soluție pentru sistem, conectorul poate fi utilizat extrem de ușor, în mod imediat.

De asemenea, este prezentat conectorul metalic ODU MINI-SNAP® cu blocare de tip ,,Push-pull” (împingere-tragere). Printre altele, sunt prezentați conectorii hibrizi eficienți, care permit o transmisie combinată în medii diferite, cum ar fi apa, aerul comprimat sau gazele, într-o singură interfață. Acest lucru asigură o performanță maximă (transmisie de date de 100 Mbit/ s, până la 22 de semnale etc.) în cel mai mic spațiu posibil.

În plus, ODU introduce conectori de date de înaltă performanță care înregistrează cele mai ridicate rate de transfer de date, cum ar fi USB 3.1 Gen1.

Sectorul industrial oferă posibilități aproape nelimitate pentru utilizarea conectorilor de înaltă tehnologie. ODU este expert în situații speciale, ceea ce înseamnă că ODU furnizează nu doar produse standard, ci și soluții complete personalizate. "Avem experiență în acest domeniu", afirmă Irl. ODU combină experiența și expertiza cu tehnologiile orientate spre viitor. ODU va fi prezent în cadrul expoziției SPS IPC Drives 2017 în hala 10, standul 330. Informații suplimentare pe www.odu.de