Știri

Etanș la apă, etanș la înaltă presiune – Sigilat ermetic! – Noi piese ale dispozitivului ODU MINI-SNAP®

Mühldorf am Inn,

Cu piesele inovatoare și ermetice ale dispozitivelor seriei L ODU MINI-SNAP®, se stabilesc noi standarde pentru interfețele electrice în aplicații pentru industria electronică, tehnica medicală și tehnica de măsurare și verificare cu cele mai înalte cerințe de etanșeitate.

Se face deosebirea între trei niveluri de calitate ale etanșeității ermetice: vid fin, înalt și ultra-înalt. Noile piese ale dispozitivului ODU MINI-SNAP® îndeplinesc datorită sigilării cu sticlă (testate la rata de scurgere a heliului < 10-9 mbar l / s), nu doar în ceea ce privește criteriile stricte pentru interfețele adecvate pentru vidul ultra-înalt (UHV), ci sunt adecvate pentru transferul datelor de mare viteză.
Componentele ermetice ale dispozitivului se caracterizează în plus prin autoclavare integrală cu până la 500 de cicluri.
Caracteristici suplimentare ale produsului sunt: 5.000 cicluri de mufare, varianta de execuție cu mufă și știft, montare pe peretele din spate, interval de temperaturi cuprins între -20 °C și +120 °C.

Descoperiți acum mai multe despre noile piese ale dispozitivului sigilat ermetic ODU.