Știri

Conexiuni convingatoare

Mühldorf am Inn,

ODU prezinta noul sau portofoliu ODU-MAC si o gama larga de solutii in hala B2, cabina 143

Munchen, 8 Noiembrie, 2016 – ODU, specialistul in tehnologia conectorilor electrici, va prezenta noul portofoliu ODU-MAC pentru prima data, la expozitia electronica 2016. Acesta inlcude o noua clasa de contectori performanti, ODU-MAC Blue-Line. Cu cele trei linii ale sale, structura portofoliului ODU-MAC defineste o pozitie clara si usureaza clientilor descoperirea de noi solutii bazate pe un sistem modular. ODU-MAC este un conector modular care poate fi configurat in aproape orice varianta si poate avea carcasa de plastic sau metal. Rezultatul este una dintre cele mai moderne interfete modulare de pe piata, foarte adaptabila, sigura, durabila si compacta, disponibila atat pentru andocare manuala, cat si automata.

Ultimul membru al familiei de produse ODU-MAC: ODU-MAC Blue-Line

La electronica 2016, principala solutie noua oferita de ODU este solutia cu conexiune manuala hibrida,ODU-MAC Blue-Line. Acest produs nou este usor de manevrat, eficient si flexibil. Poate fi configurat rapid si in mod eficient chiar si in cele mai mici spatii posibile si este foarte user-friendly in manevrare. Asamblarea si dezasamblarea modulelor poate fi facuta fara necesitatea unor scule sau cunostinte speciale. Contactele permit de asemenea o dezasamblare foarte usoara. Mai mult, ODU este primul producator care ofera o carcasa standard din plastic cu blocaj ax. Marea varietate de carcase din plastic sau metal asigura flexibilitate maxima pentru utilizator. Ansamblu simplu, cu o densitate de 2.4 mm/unitate si un inalt nivel de modularitate, cu cel putin 10,000 cicluri de mufare, defineste o clasa noua de performanta pentru toate tipurile de transmisii – semnal, putere, curent inalt, caoxial, aer comprimat, date si fibra optica. Pentru transmisia simpla de semnale noua clasa ofera posibilitatea incorporarii unui terminal PCB. Toate aceste calitati fac linia ODU-MAC Blue-Line o solutie variata si eficienta pentru o gama larga de aplicatii.

ODU-MAC Silver-Line pentru andocarea automata este caracterizata de un numar mare de cicluri de mufare, cu mult peste 100,000. Este o interfata hibrida robusta, rezistenta la vibratii ce se preteaza aplicatiilor industriale, cu 30 de module de inalta viteza, precum si posibilitatea transmiterii informatiei prin cablu coaxial sau optic.

ODU-MAC White-Line pentru conexiune manuala este disponibil in trei tipuri diferite de blocare. Iese in evidenta datorita design-ului robust, siguranta excelenta la contact si o densitate inalta. Aplicabilitatea acestui produs include RMN, echipamente de testare si interfete de cabluri pentru tehnologia feroviara.

Conectorii circulari ODU: de incredere si plini de posibilitati

Fie din metal sau plastic, conectori din portofoliul standard sau solutii custom pentru aplicatii speciale, conectorii circulari ODU sunt de incredere, rezistenti si usor de manevrat. La electronica 2016, ODU va prezenta, de asemenea, si portofoliul extins de conectori cirulari ODU MINI-SNAP, ODU MEDI-SNAP, ODU MINI-MED si ODU AMC, precum si seria de mini-conectori ODU AMC High-Density. ODU AMC High-Density cu conector unghiular este urmatorul pas in ceea ce priveste miniaturizarea, iar aceasta dezvoltare va fi prezentata pentru prima data la electronica 2016. Aceasta versiune permite un design minimalist, precum si un inalt nivel de fiabilitate.

De la o singura sursa si intotdeauna pe maini bune: ODU, furnizor de sisteme

ODU pune la dispozitie solutii complete pentru o mare varietate de aplicatii si toate provin de la o singura sursa, incepand de la conector si pana la cablaj, incluzand operatia de injectare. In plus, compania acorda consultanta si supervizare pentru clienti pe intreg procesul, de la analizele cerintelor, dezvoltare, simulare si testare in laboratorul ODU, de la prototipuri si asamblare la documentatia tehnica. Clientii beneficiaza de o singura persoana de contact dedicata, capabila sa raspunda tuturor nevoilor, cerintelor si intrebarilor si sa asigure consultanta tehnica de top.

ODU isi extinde momentan linia de asamblare cablaje cu includerea injectiei siliconice. Aceasta tehnologie atrage noi grupuri si piete target prin oferta de design-uri speciale si estetica, precum si prin proprietati electrice sau termice deosebite. Compania va prezenta live procesul de testare a cablajului la electronica 2016, odata cu multitudinea de solutii de ansambluri cablaje. Parte a procesului, se foloseste un echipament de testare care permite testarea parametrilor ansamblului conform tehnologiei cutting-edge. La fata locului, in timp real, se va testa un conector ODU-MAC cu module de viteza inalta.

Piata in crestere eMobility

eMobility devine tot mai important si interesant, nu doar in sectorul automotive si a transportului privat, ci si in transportul public local si regional, masini comerciale, nave maritime si avioane. Fie ca este vorba despre conectori incorporati in vehicule sau contacte speciale folosite in mufele de incarcare, pentru transferul de mare putere sau incarcare super-rapida, ODU are expertiza de a crea si produce tehnologie de conectare pentru cererea de eMobility de astazi sau de maine. La electronica 2016, ODU va prezenta dezvoltarea in curs si planurile de viitor pentru aceasta piata in continua crestere. Va demonstra de asemenea, implicarea sa activa in zona speciala de “expertiza contact pentru viitorul mobilitatii”. Clienti foarte cunoscuti din sectorul automotive folosesc de foarte mult timp deja tehnologia ODU. Compania continua sa se focuseze pe dezvoltari custom, specifice clientului, nu doar in eMobility, ci si in alte domenii de aplicabilitate, pentru conexiuni perfecte in toata lumea. Mai multe informatii puteti gasi la adresa www.odu.de