ODU-MAC® | ODU DOCK
The smart way for individual connections.

ODU-MAC® | ODU DOCK Silver-Line

Protecție optimă împotriva defectării, numeroase variante de transfer.

Multitalentul pentru andocarea automată: cu șapte cadre diferite de andocare cu lungime configurabilă individual, ODU-MAC® Silver-Line se poate utiliza universal. Interfața hibridă dreptunghiulară robustă convinge cu siguranța înaltă împotriva defectării și cu soluția sa opțională a capului de schimbare rapidă pentru efort minim de întreținere.

ODU DOCK Silver-Line îndeplinește toate cerințele care se impun multicuplajelor, sistemelor de schimbare a sculelor și sistemelor de andocare. Aceasta dispune de soluții pentru carcasă cu protecție CEM opțională sau, de asemenea, de soluții ale capului de schimbare rapidă pentru efort minim de întreținere, precum și cicluri infinite de mufare. 

Densitatea înaltă a ambalajului și rezistența la vibrații datorită tehnologiei contactelor ODU SPRINGTAC® completează acest pachet de putere înaltă. Sunt fiabili, robuști, ușor de utilizat și rezistă fără griji la peste 100.000 de cicluri de mufare. 

Pentru numeroase aplicații, de exemplu în sectoarele industriale și tehnicii de măsurare și verificare se pot configura diferite tipuri de transfer în aceste sisteme compacte de andocare – pentru transferul semnalelor, puterii, voltajului înalt, tensiunii înalte, cablurilor coaxiale, mediilor de lucru precum aer sau fluide, transferuri de date sau conductori de fibră optică.

ODU-MAC Silver-Line
ODU-MAC Silver-Line
ODU-MAC®

Automatic docking -
robust, fail-safe and vibration resistant.

ODU DOCK
ODU DOCK Silver-Line
ODU DOCK

Conectori modulari
Pentru andocarea automată și sisteme de roboți