ODU AMC®
Advanced Military Connector cu sistem de blocare/culisare push-pull sau funcție break-away.

ODU AMC®

Conceput în mod special pentru tehnica militară și de securitate această serie de conectori circulari din metal îndeplinește toate cerințele în privința capacității de încărcare și  a siguranței transmisiei. ODU AMC® se află în elementul său chiar și în condițiile cele mai extreme de teren: rezistent, impermeabil și ușor de curățat și în condiții  de teren. Greutatea mică, suprafața antireflectantă , caracteristicile EMC excelente (compatibilitatea electromagnetică) și structura compactă fac din acești conectori elemental ideal de conectică în tehnica militară și de securitate.

Se pot oferi soluții pentru cerințe speciale precum „hot plugging“ sau inserții hibride.

Pentru conectori individuali, ODU oferă, de asemenea, soluții de sistem standard fiabile și personalizate cu cablu, dintr-o singură sursă. În plus, atât noi, cât și clientul profităm de cunoștințe vaste despre întreaga gamă de produse ODU.BDSV_Logo_Schrift_rechts.jpgODU AMC Push-Pull
ODU AMC® Push-Pull

În modelul Push-Pull, ODU AMC® se poate însera și retrage (mufa și demufa) simplu și rapid – ambele acțiuni chiar și fără viziblitate asupra ștecherului. Starea blocării este astfel clară și sigură chiar și în locații greu accesibile.

ODU AMC Break-Away
ODU AMC® Break-Away

ODU AMC® cu funcție Break-Away a fost proiectat pentru comutarea sau deconectarea foarte rapidă a conectorilor chiar și în condiții de teren: Tragerea cablului este suficientă pentru deconectare.

ODU AMC Easy-Clean
ODU AMC® Easy-Clean

Chiar și în cele mai nefavorabile condiții - noroi, praf, lapoviță - contactele acestui ștecher pot fi curățate ușor și rapid pe teren. Acest lucru este asigurat de modul practic de construcție al ștecherului și aplicarea sistemului de contacte „pogo-pin“.

ODU AMC High-Density
ODU AMC® High-Density

De la tehnologia medicala, la electronicele de consum, la tehnologia automotive: trendul inspre miniaturizare continua.

ODU-AMC Systemloesung
ODU AMC® Solutji de sistem

ODU vă oferă în tehnica miliară și de securitate nu numai contacte de primă calitate precum ODU AMC®, ci și configurarea completă a întregului dumneavoastră sistem.
Injecție standard dreaptă și curbată disponibilă.

ODU AMC Datentechnik
ODU AMC® Highspeed Tehnica de date

În tehnica militară și de securitate transmisia sigură a cât mai multe date într-un timp cât mai scurt devine din ce în ce mai importantă. Se urmărește transferul complet și actual al datelor oricând și oriunde.