CALITATE ÎN
TOATE DOMENIILE

CALITATE SUPERIOARĂ CA O ACREDITARE CONVINGĂTOARE

În ODU Ingineria Suprafeței, aplicăm de asemenea în mod consecvent standarde de înaltă calitate ale grupului ODU global - în fiecare etapă de lucru și în fiecare proces de producție.

La ODU, criteriul nostru de referință pentru calitate constă într-o performanță mult mai mult decât o interpretare impecabilă: fiecare produs și serviciu trebuie să fie o acreditare convingătoare. Deoarece clienții noștri sunt cei care vor aleg și în viitor ODU ca și partener de înaltă calificare și de încredere.

SIGURANȚA PÂNĂ LA ULTIMUL DETALIU

În fiecare zi, angajații noștri ODU implementează această promisiune de calitate până la ultimul detaliu. Motivul pentru care măsurătorile grosimii stratului și inspecția vizuală sunt o chestiune de curs - chiar și în producția de serie. Pentru a obține o calitate a stratului reproductibil și rezultate superioare în producția de serie, controlul nostru cuprinzător și continuu al calității începe devreme, chiar de la întreținerea preventivă și monitorizarea permanentă a tuturor substanțelor chimice și băii, inclusiv controlul permanent al tuturor proceselor IT. Inspecția finală atentă se realizează utilizând cele mai avansate dispozitive de testare și de măsurare, cum ar fi sistemele de măsurare a grosimii straturilor bazate pe fluorescența cu raze X.

Managementul global al calității al ODU Ingineria Suprafeței este certificat în conformitate cu ISO 9001: 2008 și IATF 16949.

Pentru informații suplimentare apăsați aici>>