FUNCȚIONARE PERFECTĂ

PRIN SUPRAFEȚE PERFECTE

PENTRU SOLICITĂRILE CELE MAI CERUTE

Ingineria suprafețelor ODU oferă de zeci de ani expertiză și experiență specializată în ingineria suprafețelor. Ca producător de frunte de suprafețe de înaltă calitate, oferim toate avantajele tehnologiei de ultimă oră într-o gamă largă de domenii de aplicare. Datorită gradului nostru înalt de integrare verticală și competență internă de bază în domeniu, împreună cu facilități flexibile de galvanizare de ultimă generație, producem soluții inovatoare, sigure și economice.

 • APLICAȚII INDUSTRIALE

  ODU îndeplinește cerințele proceselor industriale moderne și ale producției în serie prin optimizarea excelentă a suprafeței specifice industriei. Ca experți în finisarea suprafețelor, am creat o calitate superioară care este reproductibilă în mod sigur pentru aplicații care acoperă întreagă gamă de inginerie electronică și mecanică.

 • AVIAȚIE

  În aviație, suprafețele sunt în mod obișnuit expuse la condiții ambientale foarte specifice - și trebuie să fie deosebit de rezistente la forțe precum coroziunea, presiunea, densitatea și temperatura. Cu alte cuvinte, cerințele de calitate și siguranță sunt foarte ridicate. De ani de zile, ODU Surface Engineering a fost printre specialiștii de top și furnizorii selectați în acest sector.

 • SUPRAFEȚE DECORATIVE

  Un aspect perfect și o simțire combinată cu proprietăți precum duritatea și protecția împotriva coroziunii și a uzurii - când vine vorba de proiectarea și producerea de suprafețe decorative, de asemenea, proiectăm soluții personalizate de înaltă precizie.

 • AUTO

  Inovatoare, extrem de funcționale și complet sigure: oferim o calitate superioară consistentă pentru toate proprietățile de suprafață dorite și finisajele pentru cerințele variate ale industriei auto - pentru designul interior și exterior clasic.

 • TEHNOLOGIE MEDICALĂ

  Proprietățile suprafeței joacă un rol decisiv și, adesea, esențial în acest domeniu - și trebuie să fie perfect compatibile și cu celelalte. ODU oferă acoperiri și finisaje complet fiabile, care sunt biocompatibile și extrem de puternice - fără a mai menționa sterilizabile și de cel mai înalt nivel de puritate.

 • MILITAR ȘI SECURITATE

  Cererile de suprafețe sunt, de asemenea, deosebit de ridicate în domeniul militar și de securitate. Este posibil ca suprafețele să fie inconsecvente și nereflective, precum și să poată fi desfășurate în cele mai dure condiții ambientale sub presiune mecanică ridicată. ODU oferă un finisaj potrivit pentru toate materialele selectate și asigură că suprafețele sunt sigure pentru utilizare.