The ODU corporate group

O prezenta globala cu conexiuni perfecte

ODU este unul dintre cei mai importanti furnizori pe plan international de sisteme de conectare. Compania noastra are mai 2300 de angajati in intreaga lume. Grupul are sediul central in Mühldorf am Inn, Germania, aprox. 80 km est de München. ODU are, de asemenea, site-uri suplimantare de productie la Sibiu / România, Camarillo / Statele Unite ale Americii, Shanghai / China și Tijuana / Mexic. Grupul ODU combina toate competentele relevante si tehnologiile cheie intr-o singura companie: design si dezvoltare, constructie unelte si utilaje speciale, injectie, stantare, strunjire, tehnologie de suprafata, asamblare si asamblare cablaje.

Grupul de companii ODU este prezent la nivel global cu produsele sale și dispune de o rețea de distribuție pe plan internațional. Acesta include zece filiale de distribuție în China, Danemarca, Germania, Anglia, Franța, Italia, Japonia, Coreea, Scandinavia, UK și SUA, precum și numeroși parteneri de distribuție în întreaga lume.

Activa international pe piete solicitante

Cu accentul pus pe client si competente de implementare, ODU s-a impus ca un lider in furnizarea de tehnologie de conexiuni electrice. Conexiunile ODU asigura transferul fiabil de putere, semnale, date si media in numeroase domenii de aplicabilitate: pe piete in crestere orientate spre viitor, cum ar fi cea a tehnologiei medicale, militara si de securitate, energie, precum si in sectoare cum ar fi electronice industriale, tehnologie de masurare si testare sau tehnologia auto.

Compania, detinuta de o familie din Germania, este independenta financiar si a fost fondata in anul 1942.