FILOSOFIA COMPANIEI ODU
Competenta noastra. Beneficiul dumneavoastra

75 de ani de competenta in tehnologia conectorilor

De mai mult de 75 de ani, ODU dezvolta conectori electrici, gadget-uri mici care au devenit parte importanta a vietii noastre zilnice. Fara conectori, telefoanele noastre sau frigiderele nu ar functiona, masinile nu ar porni, avioanele nu ar putea decola si aparatele de mentinere a vietii nici nu ar incepe sa pompeze. O simpla privire asupra acestor exemple de aplicatii face totul clar: mai mult ca orice, tehnologia conectorilor trebuie sa fie sigura.

Dezvoltarea noastra continua este baza consecventei in ceea ce priveste calitatea inalta si siguranta tehnologiei. Sa nu mai amintim despre expertiza angajatilor nostri, orientati spre provocarile in continua crestere date de clientii nostri si aplicatiile acestora.

Abordarea noastra este orientarea spre serviciu si orientarea spre solutii. De aceea sediul nostru central din Bavaria poseda o tehnologie electrolitica performanta pentru finisarea suprafetelor contactelor singulare, precum si a carcaselor. Cu geometria lor speciala si cu selectia atenta a materialelor de baza, contactele noastre permit sute de mii de cicluri de mufare. Conform clientilor nostri, conectorii ODU continua sa lucreze, pastrandu-si nealterate caracteristicile fizice si electrice, pentru mai mult de un milion de cicluri de mufare.

Acesta este un punct unic in vanzarea tehnologiei ODU, impreuna cu solutiile de contacte de mare densitate incorporate in diferite tipuri de conectori. Cerinta aici este maximizarea functionalitatii zonei de suprafata.

ODU este si unul din liderii tehnologiei de astazi cand vine vorba despre frecvente inalte si transmisiile de date. Produsele noastre seteaza standardele, in special cand este vorba despre transmisiile de date intr-un mediu extern cu conditii dure, cum ar fi tehnologiile militare, de cai ferate si de securitate.

Daca este vorba despre tehnologie de conectica sigura, care sa permita functionarea in diferite conditii de stres, in timp ce ofera performanta de top, noi suntem partenerul spre care sa va indreptati.

Noi transformam in mod consecvent aceasta filosofie in realitate prin strategia noastra de produs:

>> Produse de serie de inalta calitate si solutii specifice personalizate